Skrota bilen Mariestad | Bilskrot Mariestad

Dags att skrota bilen?

Gratis hämtning av kompletta skrotbilar

Skrota bilen Mariestad

När det är dags att skrota bilen hjälper vi dig att skrota bilen. Med lång erfarenhet blir det enkelt att skrota bilen. Du kan vara säker på att bilen återvinns på korrekt sätt. 

Boka hämtning av din skrotbil

Vi hämtar skrotbilar kostnadsfritt. Inte nog med att vi hämtar skrotbilar gratis man får också ersättning för att man skrotar sin bil. Du får pengar på plats. 

Registreringsbeviset

När vi har bestämt en tid för hämtning kommer vi och hämtar din skrotbil, Du visar upp registreringsbevis och vi registrerar skrotning.

Vi hjälper dig att skrota bilen i Mariestad med omnejd

Vi erbjuder snabb hämtning

  • Gratis upphämtning av din skrotbil i hela Mariestad kommun
  • Tryggt, snabbt och krångelfritt
  • Avregistrering av alla skrotbilar
  • Bilåtervinning | Bilskrotning Mariestad
Snabb hämtning av din skrotbil

Auktoriserad bilskrot för dig som vill skrota bilen Mariestad | Bilskrot Mariestad

Vi på Mullhyttans bilskrot har sedan länge varit verksamma i Mariestad. Sedan vi började med bilskrotning hämtar vi skrotbilar i Mariestad med omnejd. Att vara auktoriserad bilskrot innebär att att vi har tillstånd att erbjuda dig bilskrotning av din bil. Vi ser till att bilen hanteras på korrekt sätt utifrån miljöperspektiv. För att säkerställa att skrota bilen på rätt sätt är det viktigt att lämna bilen till en auktoriserad bildemontering som hämtar din skrotbil. Detta för att endast en auktoriserad bilskrot kan utfärda skrotningsintyg samt avregistrera bilen hos transportstyrelsen. Att lämna bilen till en oseriös aktör kan orsaka problem med att bilen inte skrotas på rätt sätt eller att du står kvar som ägare, trots att du lämnat bilen för skrotning. 

Gratis hämtning av skrotbilar

En fördel med att skrota bilen Mariestad är att vi hämtar skrotbilar gratis. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi erbjuda er gratis hämtning av skrotbilar. Inte nog med att skrot bilen hämtas gratis vi ser till att bilen återvinns på korrekt sätt. Vi har egna bärgningsbilar vilket gör att vi enkelt kan hjälpa alla kunder som vill skrota bilen i Mariestad med omnejd.

Bilskrot Mariestad

För att underlätta så mycket som möjligt för dig som vill skrota bilen erbjuder vi hämtning istället för att lämna bilen på bilskrot Mariestad . En skrotbil kan vara i dåligt skick och ej trafiksäker. Många gånger har skrotbilen körförbud vilket gör att man inte får köra bilen till bildemonteringen. För att undvika risken hämtar vi din skrotbil i Mariestad kostnadsfritt. Det blir bättre för dig som vill skrota bilen.

Om Oss

Vi på Mullhyttans fordonsdemontering AB arbetar med bilskrotning och vänder sig till alla som vill skrota sin bil i Mariestad. 

Bilskrotnings tillstånd

Vi är auktoriserade från Länsstyrelsen vilket innebär att vi kan erbjuda dig skrotning av din skrotbil. Endast en auktoriserade bilskrot kan erbjuda dig skrotning av ditt fordon.  

Du kan alltid kontakta oss på
0708274467 eller mejla till
mullhyttansbilskrot@gmail.com Telefontider är 08-20