Skrota bilen Hallsberg | Bilskrot  Hallsberg 

Dags att skrota bilen?

Gratis hämtning av skrotbilar i Hallsberg med omnejd

Skrota bilen Hallsberg

När det är dags att skrota bilen hjälper vi dig att skrota bilen. Med lång erfarenhet blir det enkelt att skrota bilen. Du kan vara säker på att bilen återvinns på korrekt sätt. 

Boka hämtning av din skrotbil

Vi hämtar skrotbilar kostnadsfritt. Inte nog med att vi hämtar skrotbilar gratis man får också ersättning för att man skrotar sin bil. Du får pengar på plats. 

Registreringsbeviset

När vi har bestämt en tid för hämtning kommer vi och hämtar din skrotbil, Du visar upp registreringsbevis och vi registrerar skrotning.

Skrota bilen
Hallsberg-Vretstorp-Östansjö-Pålsboda-Åsbro

Med omnejd

Vi hjälper dig att skrota bilen i Hallsberg med oimnejd

Vi erbjuder snabb hämtning

  • Gratis upphämtning av din skrotbil i hela Hallsberg kommun
  • Tryggt, snabbt och krångelfritt
  • Avregistrering av alla skrotbilar
  • Bilåtervinning | Bilskrotning Hallsberg

Gratis upphämtning av din skrotbil i Hallsberg

En fördel med att skrota bilen Hallsberg är att vi erbjuder gratis hämtning av kompletta skrotbilar. Om du har bestämt dig att skrota bilen kan vi oftast hämta samma dag eller dagen efter. Tack vare vår långa erfarenhet har det inte varit enklare att skrota bilen Hallsberg. Vi sköter allt från hämtning till skrotning, tryggt och enkelt för dig som vill skrota bilen. Är bilen inte komplett kan vi nog lösa det enligt överenskommelse. Ring 0708274467 för att boka hämtning av din skrotbil

Auktoriserad bilskrot för dig som vill skrota bilen

Vi är en auktoriserad bildemontering som sedan starten hjälpte till alla som vill skrota sin bil Hallsberg. Att vara auktoriserad bilskrot innebär att vi har tillstånd av länsstyrelsen att erbjuda dig att skrota din bil. Inte nog att vi hämtar bilen utan även ser till att bilen återvinns på bästa sätt. 

Att tänka på när man ska skrota bilen Hallsberg

När det är dags att skrota bilen är det viktigt att ha det senaste registreringsbevis del 2 (det gula pappret) detta för att vi ska kunna avregistrera den. Om du inte har det går det enkelt att beställa på transportstyrelsens hemsida alternativt
trycka här
Att ha nyckel till bilen. Om det inte finns nyckel till skrotbilen kan vi lösa det ändå men informera gärna oss innan hämtning.  
Det kan vara bra att gå igenom bilen och ta bort personliga föremål som man vill ha kvar, allt annat oönskad kan vara kvar i bilen.

Bilskrot Hallsberg

För att underlätta så mycket som möjligt för den som vill skrota bilen erbjuder vi hämtning istället för att lämna bilen på bilskrot Hallsberg. En skrotbil kan vara i dåligt skick och ej trafiksäker. Många gånger har skrotbilen körförbud vilket gör att man inte får köra bilen till bildemonteringen. För att undvika risken hämtar vi din skrotbil i Hallsberg med omnejd. Du kan känna dig trygg med att din skrotbil hämtas då vi har ansvarsförsäkring samt tillstånd att transportera skrotbilar.  

Om oss

Vi på Mullhyttans fordonsdemontering AB arbetar med bilskrotning och vänder sig till alla som vill skrota sin bil i Hallsberg. Vår bilskrotsanläggning finns i Mullhyttan 

Bilskrotnings tillstånd

Vi är auktoriserade från Länsstyrelsen vilket innebär att vi kan erbjuda dig skrotning av din skrotbil. Endast en auktoriserade bilskrot kan erbjuda dig skrotning av ditt fordon.

Kontakta oss

Du kan alltid kontakta oss på
0708274467 eller mejla till
mullhyttansbilskrot@gmail.com Telefontider är 08-20