Skrota bilen Filipstad | Bilskrot Filipstad

Dags att skrota bilen?

Gratis hämtning av kompletta skrotbilar

Skrota bilen Filipstad

När det är dags att skrota bilen hjälper vi dig att skrota bilen. Med lång erfarenhet blir det enkelt att skrota bilen. Du kan vara säker på att bilen återvinns på korrekt sätt. 

Boka hämtning av din skrotbil

Vi hämtar skrotbilar kostnadsfritt. Inte nog med att vi hämtar skrotbilar gratis man får också ersättning för att man skrotar sin bil. Du får pengar på plats. 

Registreringsbeviset

När vi har bestämt en tid för hämtning kommer vi och hämtar din skrotbil, Du visar upp registreringsbevis och vi registrerar skrotning.

Vi hjälper dig att skrota bilen i Filipstad med omnejd

Vi erbjuder snabb hämtning

  • Gratis upphämtning av din skrotbil i hela Filipstad kommun
  • Tryggt, snabbt och krångelfritt
  • Avregistrering av alla skrotbilar
  • Bilåtervinning | Bilskrotning Filipstad

Gratis upphämtning av din skrotbil i Filipstad

En fördel med att skrota bilen Filipstad är att vi erbjuder gratis hämtning av kompletta skrotbilar. Om du har bestämt dig att skrota bilen kan vi oftast hämta samma dag eller dagen efter. Tack vare vår långa erfarenhet har det inte varit enklare att skrota bilen Filipstad . Vi sköter allt från hämtning till skrotning, tryggt och enkelt för dig som vill skrota bilen. Är bilen inte komplett kan vi nog lösa det enligt överenskommelse. Ring 0708274467 för att boka hämtning av din skrotbil

Auktoriserad bilskrot för dig som vill skrota bilen

Vi är en auktoriserad bildemontering som sedan starten hjälpte till alla som vill skrota sin bil Filipstad. Att vara auktoriserad bilskrot innebär att vi har tillstånd av länsstyrelsen att erbjuda dig att skrota din bil. Inte nog att vi hämtar bilen utan även ser till att bilen återvinns på bästa sätt. 

Om oss

Vi på Mullhyttans fordonsdemontering AB arbetar med bilskrotning och vänder sig till alla som vill skrota sin bil i Filipstad. 

Bilskrotnings tillstånd

Vi är auktoriserade från Länsstyrelsen vilket innebär att vi kan erbjuda dig skrotning av din skrotbil. Endast en auktoriserade bilskrot kan erbjuda dig skrotning av ditt fordon.

Kontakta oss

Du kan alltid kontakta oss på
0708274467 eller mejla till
mullhyttansbilskrot@gmail.com Telefontider är 08-20