Skrota bilen Askersund | Bilskrot Askersund

Dags att skrota bilen?

Gratis hämtning av kompletta skrotbilar i hela Askersund

Skrota bilen Askersund

När det är dags att skrota bilen hjälper vi dig att skrota bilen. Med lång erfarenhet blir det enkelt att skrota bilen. Du kan vara säker på att bilen återvinns på korrekt sätt. 

Boka hämtning av din skrotbil

Vi hämtar skrotbilar kostnadsfritt. Inte nog med att vi hämtar skrotbilar gratis man får också ersättning för att man skrotar sin bil. Du får pengar på plats. 

Registreringsbeviset

När vi har bestämt en tid för hämtning kommer vi och hämtar din skrotbil, Du visar upp registreringsbevis och vi registrerar skrotning.

Vi hjälper dig att skrota bilen i Askersund med omnejd

Vi erbjuder snabb hämtning

  • Gratis upphämtning av din skrotbil i hela Askersund kommun
  • Tryggt, snabbt och krångelfritt
  • Avregistrering av alla skrotbilar
  • Bilåtervinning | Bilskrotning Askersund

Gratis hämtning av skrotbilar

En fördel med att skrota bilen Askersund är att vi hämtar skrotbilar gratis. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi erbjuda er gratis hämtning av skrotbilar. Inte nog med att skrot bilen hämtas gratis vi ser till att bilen återvinns på korrekt sätt. Vi har egna bärgningsbilar vilket gör att vi enkelt kan hjälpa alla kunder som vill skrota bilen i Askersund med omnejd.

Auktoriserad bilskrot för dig som vill skrota bilen Askersund | Bilskrot Askersund

Vi på Mullhyttans bilskrot har sedan länge varit verksamma i Askersund. Sedan vi började med bilskrotning hämtar vi skrotbilar i Askersund med omnejd. Att vara auktoriserad bilskrot innebär att att vi har tillstånd att erbjuda dig bilskrotning av din bil. Vi ser till att bilen hanteras på korrekt sätt utifrån miljöperspektiv. För att säkerställa att skrota bilen på rätt sätt är det viktigt att lämna bilen till en auktoriserad bildemontering som hämtar din skrotbil. Detta för att endast en auktoriserad bilskrot kan utfärda skrotningsintyg samt avregistrera bilen hos transportstyrelsen. Att lämna bilen till en oseriös aktör kan orsaka problem med att bilen inte skrotas på rätt sätt eller att du står kvar som ägare, trots att du lämnat bilen för skrotning. Vi på Mullhyttans bilskrot hjälper dig gärna med att skrota bilen i Askersund då vi är auktoriserade och har tillstånd att hämta skrotbilar. När vi har hämtat bilen blir den skrotad och du står inte längre ägare till bilen.

Att tänka på när man ska skrota bilen Askersund

När det är dags att skrota bilen är det viktigt att ha det senaste registreringsbevis del 2 (det gula pappret) detta för att vi ska kunna avregistrera den. Om du inte har det går det enkelt att beställa på transportstyrelsens hemsida alternativt trycka här 
Att ha nyckel till bilen. Om det inte finns nyckel till skrotbilen kan vi lösa det ändå men informera gärna oss innan hämtning.  
Det kan vara bra att gå igenom bilen och ta bort personliga föremål som man vill ha kvar, allt annat oönskad kan vara kvar i bilen. 

Bilskrot Askersund

För att underlätta så mycket som möjligt för den som vill skrota bilen erbjuder vi hämtning istället för att lämna bilen på bilskroten. En skrotbil kan vara i dåligt skick och ej trafiksäker. Många gånger har skrotbilen körförbud vilket gör att man inte får köra bilen till bildemonteringen. För att undvika risken hämtar vi din skrotbil i Askersund. Det blir bättre för dig som vill skrota bilen och du slipper oroa dig att skrota bilen.  
Idag finns det ingen bilskrot i Askersund men vi ligger nära och hämtar era skrotbilar men det går också bra att lämna bilen på bilskroten.

Om Oss

Vi på Mullhyttans fordonsdemontering AB arbetar med bilskrotning och vänder sig till alla som vill skrota sin bil i Askersund. 

Bilskrotnings tillstånd

Vi är auktoriserade från Länsstyrelsen vilket innebär att vi kan erbjuda dig skrotning av din skrotbil. Endast en auktoriserade bilskrot kan erbjuda dig skrotning av ditt fordon.  

Du kan alltid kontakta oss på
0708274467 eller mejla till
mullhyttansbilskrot@gmail.com Telefontider är 08-20