Skrota bilen Örebro | Mullhyttans Bilskrot

Dags att skrota bilen?

Skrota bilen och få ersättning! Gratis upphämtning av din skrotbil

Skrota bilen Örebro

När det är dags att skrota bilen hjälper vi dig att skrota bilen. Med lång erfarenhet blir det enkelt att skrota bilen. Du kan vara säker på att bilen återvinns på korrekt sätt. 

Boka hämtning av din skrotbil

Vi hämtar skrotbilar kostnadsfritt. Inte nog med att vi hämtar skrotbilar gratis man får också ersättning för att man skrotar sin bil. Du får pengar på plats. 

Registreringsbeviset

När vi har bestämt en tid för hämtning kommer vi och hämtar din skrotbil, Du visar upp registreringsbevis och vi registrerar skrotning.

Vi hjälper dig att skrota bilen i Örebro med omnejd

Vi erbjuder snabb hämtning

  • Gratis upphämtning av din skrotbil i hela Örebro kommun
  • Tryggt, snabbt och krångelfritt
  • Avregistrering av alla skrotbilar
  • Bilåtervinning | Bilskrotning Örebro

Gratis hämtning av skrotbilar Örebro

En fördel med att skrota bilen Örebro är att vi hämtar skrotbilar med ersättning . Tack vare vår långa erfarenhet kan vi erbjuda er gratis upphämtning av skrotbilar. Inte nog med att skrotbilen hämtas gratis, vi ser till att bilen återvinns på korrekt sätt. Vi har egna bärgningsbilar vilket gör att vi enkelt kan hjälpa alla kunder som vill skrota bilen i Örebro med omnejd.

Auktoriserad bilskrot för dig som vill skrota bilen Örebro | Bilskrot Örebro

Vi på Mullhyttans bilskrot har sedan länge varit verksamma i Örebro. Sedan vi började med bilskrotning hämtar vi skrotbilar i Örebro med omnejd. Att vara auktoriserad bilskrot innebär att att vi har tillstånd att erbjuda dig bilskrotning av din bil. Vi ser till att bilen hanteras på korrekt sätt utifrån miljöperspektiv. För att säkerställa att skrota bilen på rätt sätt är det viktigt att lämna bilen till en auktoriserad bildemontering som hämtar din skrotbil. Detta för att endast en auktoriserad bilskrot kan utfärda skrotningsintyg samt avregistrera bilen hos transportstyrelsen. Att lämna bilen till en oseriös aktör kan orsaka problem med att bilen inte skrotas på rätt sätt eller att du står kvar som ägare, trots att du lämnat bilen för skrotning. Det är därför viktigt att skrota bilen hos en auktoriserad bildemontering. Vi ser till att när du väljer att skrota bilen att det blir ett enkelt val. 

Bilskrot Örebro

Funderar du att lämna skrotbilen på Bilskrot Örebro ? Vi finns i Mullhyttan en bit bort från Örebro. Vi är en bilskrot som gärna hämtar din bil för skrotning. För att underlätta för dig som vill skrota bilen erbjuder vi gratis bilskrots hämtning. En skrotbilen kan vara i dåligt skick och ej trafiksäker. Många gånger har skrotbilen också körförbud vilket gör att man inte kan köra bilen till bilskroten Örebro. För att undvika risker hämtar vi gärna din skrotbil och lämnar till den till vår bilskrot. Detta blir också bättre för dig som vill skrota bilen då du sparar tid. 


Om Oss

Vi på Mullhyttans fordonsdemontering AB arbetar med bilskrotning och vänder sig till alla som vill skrota bil i Örebro. Vår bilskrotnings anläggning finns i Mullhyttan

Bilskrotnings tillstånd

Vi är auktoriserade från Länsstyrelsen Örebro Län vilket innebär att vi kan erbjuda dig skrotning av din skrotbil. Endast en auktoriserade bilskrot kan erbjuda dig skrotning av ditt fordon.  

Du kan alltid kontakta oss på
0708274467 eller mejla till
mullhyttansbilskrot@gmail.com Telefontider är 08-20