Skrota bilen Lindesberg | Bilskrot Lindesberg

Dags att skrota bilen?

Gratis hämtning av kompletta skrotbilar

Skrota bilen Lindesberg

När det är dags att skrota bilen hjälper vi dig att skrota bilen. Med lång erfarenhet blir det enkelt att skrota bilen. Du kan vara säker på att bilen återvinns på korrekt sätt. 

Boka hämtning av din skrotbil

Vi hämtar kompletta skrotbilar kostnadsfritt i hela Lindesberg 

Registreringsbeviset

När vi har bestämt en tid för hämtning kommer vi och hämtar din skrotbil, Du visar upp registreringsbevis och vi registrerar skrotning.

Vi hjälper dig att skrota bilen i Lindesberg med omnejd

Vi erbjuder snabb hämtning

  • Gratis upphämtning av din skrotbil i hela Lindesberg kommun
  • Tryggt, snabbt och krångelfritt
  • Avregistrering av alla skrotbilar
  • Bilåtervinning | Bilskrotning Lindesberg

Gratis hämtning av skrotbilar

En fördel med att skrota bilen Lindesberg är att vi erbjuder gratis upphämtning av kompletta skrotbilar. Om du har bestämt dig att skrota bilen kan vi oftast hämta samma dag eller dagen efter. Tack vare vår långa erfarenhet har det inte varit enklare att skrota bilen Lindesberg. Vi sköter allt från hämtning till skrotning, tryggt och enkelt för dig som vill skrota bilen. Är bilen inte komplett kan vi nog lösa det enligt överenskommelse. Ring 0708274467 för boka hämtning av skrotbil. 

Auktoriserad bilskrot för dig som vill skrota bilen Lindesberg

Vi är en auktoriserad bildemontering som sedan starten hjälpte till alla som vill skrota sin bil Lindesberg. Att vara auktoriserad bilskrot innebär att vi har tillstånd av länsstyrelsen att erbjuda dig att skrota din bil. Inte nog att vi hämtar bilen utan även ser till att bilen återvinns på bästa sätt. 

Bilskrot Lindesberg

Funderar du att lämna skrotbilen på Bilskrot Lindesberg? Vi finns i Mullhyttan en bit bort från Örebro. Vi är en bilskrot som gärna tar emot din bil för skrotning. För att underlätta för dig som vill skrota bilen erbjuder vi gratis bilskrots hämtning. En skrotbilen kan vara i dåligt skick och ej trafiksäker. Många gånger har skrotbilen också körförbud vilket gör att man inte kan köra bilen till bilskroten Lindesberg. För att undvika risker hämtar vi gärna din skrotbil och lämnar till den till vår bilskrot. Detta blir också bättre för dig som vill skrota bilen då du sparar tid.

Om Oss

Vi på Mullhyttans fordonsdemontering AB arbetar med bilskrotning och vänder sig till alla som vill skrota sin bil i Lindesberg men också hela Örebro län. Vår bilskrotnings anläggning finns i Mullhyttan men hämtar skrotbilar i Lindesberg

Bilskrotnings tillstånd

Vi är auktoriserade från Länsstyrelsen vilket innebär att vi kan erbjuda dig skrotning av din bil. Endast en auktoriserade bilskrot kan erbjuda dig skrotning av ditt fordon.  

Kontakta oss

Du kan alltid kontakta oss på
0708274467 eller mejla till
mullhyttansbilskrot@gmail.com Telefontider är 08-20