Skrota bilen Kristinehamn | Bilskrot Kristinehamn

Dags att skrota bilen?

Skrota bilen i Kristinehamn få betalt & gratis hämtning!

Skrota bilen Kristinehamn

När det är dags att skrota bilen hjälper vi dig att skrota bilen. Med lång erfarenhet blir det enkelt att skrota bilen. Du kan vara säker på att bilen återvinns på korrekt sätt. 

Boka hämtning av din skrotbil

Vi hämtar skrotbilar kostnadsfritt. Inte nog med att vi hämtar skrotbilar gratis man får också ersättning för att man skrotar sin bil. Du får pengar på plats. 

Registreringsbeviset

När vi har bestämt en tid för hämtning kommer vi och hämtar din skrotbil, Du visar upp registreringsbevis och vi registrerar skrotning.

Skrota bilen Kristinehamn - Björneborg

Vi hjälper dig att skrota bilen i Krisitnehamn med omnejd

Vi erbjuder snabb hämtning

  • Gratis upphämtning av din skrotbil i hela Kristinehamns kommun
  • Tryggt, snabbt och krångelfritt
  • Avregistrering av alla skrotbilar
  • Bilåtervinning | Bilskrotning Kristinehamn

Skrota bilen enkelt i Kristinehamn

Gratis hämtning av skrotbilar

En fördel med att skrota bilen Kristinehamn är att vi erbjuder gratis upphämtning av kompletta skrotbilar. Om du har bestämt dig att skrota bilen kan vi oftast hämta samma dag eller dagen efter. Tack vare vår långa erfarenhet har det inte varit enklare att skrota bilen Kristinehamn . Vi sköter allt från hämtning till skrotning, tryggt och enkelt för dig som vill skrota bilen. Är bilen inte komplett kan vi nog lösa det enligt överenskommelse. Ring 0708274467 för boka hämtning av skrotbil. 

Auktoriserad bilskrot för dig som vill skrota bilen Kristinehamn  | Bilskrot Kristinehamn

Vi är en auktoriserad bildemontering som sedan starten hjälpte till alla som vill skrota sin bil Kristinehamn . Att vara auktoriserad bilskrot innebär att vi har tillstånd av länsstyrelsen att erbjuda dig att skrota din bil. Inte nog att vi hämtar bilen utan även ser till att bilen återvinns på bästa sätt. För att säkerställa att din bil skrotas på rätt sätt är det viktigt att lämna bilen till en auktoriserad bilskrot som hämtar din skrotbil. Detta för att endast en auktoriserad bildemontering kan utfärda skrotningsintyg samt avregistrera bilen hos transportstyrelsen. Att lämna bilen till en oseriös aktör kan orsaka problem med att bilen inte hanteras på rätt sätt eller att ägaren står kvar på bilen trots att bilen är lämnad för skrotning.  


Bilskrot Kristinehamn

För att underlätta så mycket som möjligt för den som vill skrota bilen erbjuder vi hämtning istället för att lämna bilen på bilskrot Kristinehamn. En skrotbil kan vara i dåligt skick och ej trafiksäker. Många gånger har skrotbilen körförbud vilket gör att man inte får köra bilen till bildemonteringen. För att undvika risken hämtar vi din skrotbil i Kristinehamn. 

Om Oss

Vi på Mullhyttans fordonsdemontering AB arbetar med bilskrotning och vänder sig till alla som vill skrota sin bil i Kristinehamn men också hela Örebro län. Vår bilskrotnings anläggning finns i Mullhyttan men hämtar skrotbilar i  Kristinehamn

Bilskrotnings tillstånd

Vi är auktoriserade från Länsstyrelsen vilket innebär att vi kan erbjuda dig skrotning av din bil. Endast en auktoriserade bilskrot kan erbjuda dig skrotning av ditt fordon.  

Kontakta oss

Du kan alltid kontakta oss på
0708274467 eller mejla till
mullhyttansbilskrot@gmail.com Telefontider är 08-20