Örebro bilskrot

Dags att skrota bilen?

Vi hämtar skrotbilar!

Örebro bilskrot

När det är dags att skrota bilen hjälper vi dig att skrota bilen. Med lång erfarenhet blir det enkelt att skrota bilen. Du kan vara säker på att bilen återvinns på korrekt sätt. 

Boka hämtning av din skrotbil

Vi hämtar skrotbilar kostnadsfritt. Inte nog med att vi hämtar skrotbilar gratis man får också ersättning för att man skrotar sin bil. Du får pengar på plats. 

Registreringsbeviset

När vi har bestämt en tid för hämtning kommer vi och hämtar din skrotbil, Du visar upp registreringsbevis och vi registrerar skrotning.

Örebro Bilskrot

När en bil har gjort sitt kan det vara dags att lämna bilen till bilskroten. 
För att underlätta så mycket som möjligt för den som vill skrota bilen erbjuder vi hämtning istället för att lämna bilen på bilskrot Örebro. En skrotbil kan vara i dåligt skick och ej trafiksäker. Många gånger har skrotbilen körförbud vilket gör att man inte får köra bilen till bildemonteringen. För att undvika risken hämtar vi din skrotbil i Örebro med omnejd. Du kan känna dig trygg med att din skrotbil hämtas då vi har ansvarsförsäkring samt tillstånd att transportera skrotbilar.  

Vi hjälper dig att skrota bilen i Örebro med omnejd

Varför välja oss?

  • Gratis upphämtning av din skrotbil i hela Örebro kommun
  • Tryggt, snabbt och krångelfritt
  • Avregistrering
  • Bilåtervinning | Bilskrotning Örebro

Om oss

Vi på Mullhyttans bilskrot arbetar med bilskrotning och vänder sig till alla som vill skrota sin bil i Örebro. Vår bilskrotsanläggning finns i Mullhyttan men hämtar gärna skrotbilar i Örebro

Bilskrotnings tillstånd

Vi är auktoriserade från Länsstyrelsen i Örebro län vilket innebär att vi kan erbjuda dig skrotning av din skrotbil. Endast en auktoriserade bilskrot kan erbjuda dig skrotning av ditt fordon.

Kontakta oss

Du kan alltid kontakta oss på
0708274467 eller mejla till
mullhyttansbilskrot@gmail.com Telefontider är 08-20